Style – Tencuiala decorativa style

Baumit StyleTop
Tencuială decorativă în strat subţire pe bază de răşină sintetică, pentru finisarea decorativă a faţadelor. Paletă de culori
intense cu rezistenţe mecanice ridicate la solicitări mecanice. A se avea în vedere fişa tehnică pentru domeniul de utilizare.

Structură                Consum              Acoperire
Tenc.periată 3K      cca.3,9 kg/m²      cca. 6,4 m²/găleată
Tenc.periată 2K      cca.2,9 kg/m²      cca. 8,6 m²/găleată
Tenc.periată1,5K    cca.2,5 kg/m²      cca.10,0 m²/găleată

Livrare: Găleată 25 kg, 24 găleţi/palet=600 kg

  • FINISAJE PENTRU FATADETencuiala decorativa nu numai ca imbunatateste infatisarea fatadei, insa joaca si un rol important in protejarea cladirii. Intocmai ca pielea umana, proprietatile sale fizice protejeaza zidaria de influentele exterioare si uzura mecanica.
  • CULORIPuteti alege din cele 888 de nuante din colectia de culori Baumit Life. Combinatia si potrivirea acestor nuante de culori, impreuna cu textura potrivita a tencuielii, transforma o casa in caminul dumneavostra: individual si unic.
  • DURABILITATE SI REZISTENTA LA APA SI UV- Durabilitate excelenta a culorii si rezistenta UV Utilizarea pigmentilor de calitate superioara pastreaza stralucirea initiala a culorii si ii confera rezistenta contra actiunii daunatoare a razelor UV. - Rezistenta la apa Fatadele sunt supuse tuturor fenomenelor meteorologice: ploaie, vant, fluctuatii de temperatura. Tencuielile decorative Baumit asigura protectie efectiva.

Baumit Bucuresti

Bucuresti, bulevardul Timisoara nr.80B

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?