SilikatTop – Tencuiala decorativa silicatica

Baumit SilikatTop
Tencuială decorativă minerală în strat subţire pe bază de silicat de potasiu, pentru faţade. Foarte permeabilă la vapori cu absorbţie redusă de apă. Aplicare manuala sau mecanizata. Se colorează conform paletarului Baumit Life de la pag. 12-13 (în codurile de culoare cu terminaţiile 2-9, cu excepţia codurilor marcate cu albastru).

Structură                  Consum             Acoperire
Tenc.periată 3K        cca.3,9 kg/m²     cca.6,4 m²/găleată
Tenc.periată 2K        cca.2,9 kg/m²     cca.8,6 m²/găleată
Tenc.periată 1,5K     cca.2,5 kg/m²     cca.10,0 m²/găleată
Tenc.striată 3R         cca.3,6 kg/m²     cca.7,0 m²/găleată
Tenc.striată 2R         cca.2,6 kg/m²     cca.9,6 m²/găleată

Livrare: Găleată 25 kg, 24 găleţi/palet=600 kg

  • FINISAJE PENTRU FATADETencuiala decorativa nu numai ca imbunatateste infatisarea fatadei, insa joaca si un rol important in protejarea cladirii. Intocmai ca pielea umana, proprietatile sale fizice protejeaza zidaria de influentele exterioare si uzura mecanica.
  • CULORIPuteti alege din cele 888 de nuante din colectia de culori Baumit Life. Combinatia si potrivirea acestor nuante de culori, impreuna cu textura potrivita a tencuielii, transforma o casa in caminul dumneavostra: individual si unic.
  • DURABILITATE SI REZISTENTA LA APA SI UV- Durabilitate excelenta a culorii si rezistenta UV Utilizarea pigmentilor de calitate superioara pastreaza stralucirea initiala a culorii si ii confera rezistenta contra actiunii daunatoare a razelor UV. - Rezistenta la apa Fatadele sunt supuse tuturor fenomenelor meteorologice: ploaie, vant, fluctuatii de temperatura. Tencuielile decorative Baumit asigura protectie efectiva.
  • TAGS , , , ,

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector 6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?