SilikonTop – Tencuiala decorativa siliconica

Baumit SilikonTop
Tencuială decorativă în strat subţire, pe bază de răşini siliconice, pentru faţade. Foarte permeabilă la vapori şi extrem de
impermeabilă la apă. Grad redus de murdărire în timp. Se utilizează ca strat de finisaj pentru sistemele termoizolante, tencuieli minerale, beton, etc. Aplicare manala si mecanizata.

Structură                 Consum              Acoperire
Tenc.periată 3K       cca.3,9 kg/m²      cca.6,4 m²/găleată
Tenc.periată 2K       cca.2,9 kg/m²      cca.8,6 m²/găleată
Tenc.periată 1,5K    cca.2,5 kg/m²      cca.10,0 m²/găleată
Tenc.striată 3R        cca.3,6 kg/m²     cca.7,0 m²/găleată
Tenc.striată 2R        cca.2,6 kg/m²     cca.9,6 m²/găleată

Livrare: Găleată 25 kg, 24 găleţi/palet=600 kg

Se colorează conform paletarului Baumit Life

Pentru aplicarea tencuielii la temperaturi de ≥1°C si ≤15°C cu umiditatea relativă ≤ 95 % se va utiliza împreună cu produsul Baumit
SpeedTop

  • FINISAJE PENTRU FATADETencuiala decorativa nu numai ca imbunatateste infatisarea fatadei, insa joaca si un rol important in protejarea cladirii. Intocmai ca pielea umana, proprietatile sale fizice protejeaza zidaria de influentele exterioare si uzura mecanica.
  • CULORIPuteti alege din cele 888 de nuante din colectia de culori Baumit Life. Combinatia si potrivirea acestor nuante de culori, impreuna cu textura potrivita a tencuielii, transforma o casa in caminul dumneavostra: individual si unic.
  • DURABILITATE SI REZISTENTA LA APA SI UV- Durabilitate excelenta a culorii si rezistenta UV Utilizarea pigmentilor de calitate superioara pastreaza stralucirea initiala a culorii si ii confera rezistenta contra actiunii daunatoare a razelor UV. - Rezistenta la apa Fatadele sunt supuse tuturor fenomenelor meteorologice: ploaie, vant, fluctuatii de temperatura. Tencuielile decorative Baumit asigura protectie efectiva.
  • ALTE OBSERVATIIAcum şi parte componentă a sistemului termoizolant OPEN.
  • TAGS , , , ,

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector 6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?