NanoporTop – Tencuiala decorativa ef.autocuratare

Baumit NanoporTop

Tencuială decorativă în strat subţire, cu proprietăţi speciale împotriva murdărirei şi efect de autocurăţare,stablitate în timp a culorilor datorită tehnologiei Cool Pigments. Grad ridicat de protecţie împotriva dezvoltării ciupercilor şi mucegaiurilor datorat capacităţii rapide de uscare după expunerea la intemperii. Prin utilizarea noii tehnologii de fotocataliză se obţine cu ajutorul luminii o protecţie naturală şi îndelungată împotriva murdăriei. Minerală, foarte permeabilă la vapori, fără substanţe chimice dăunatoare sănătăţii şi mediului. Aplicare manuală şi mecanizată.

Structură                  Consum              Acoperire
Tenc.periată 3K        cca.3,9 kg/m²      cca.6,4 m²/găleată
Tenc.periată 2K        cca.2,9 kg/m²      cca.8,6 m²/găleată
Tenc.periată 1,5K     cca.2,5 kg/m²      cca.10,0m²/găleată
Tenc.striată 3R        cca.3,6 kg/m²      cca.6,9 m²/găleată
Tenc.striată 2R        cca.2,6 kg/m²      cca.9,6 m²/găleată

Livrare: Găleată 25 kg, 24 găleţi/palet=600 kg

  • FINISAJE PENTRU FATADETencuiala decorativa nu numai ca imbunatateste infatisarea fatadei, insa joaca si un rol important in protejarea cladirii. Intocmai ca pielea umana, proprietatile sale fizice protejeaza zidaria de influentele exterioare si uzura mecanica.
  • CULORIPuteti alege din cele 888 de nuante din colectia de culori Baumit Life. Combinatia si potrivirea acestor nuante de culori, impreuna cu textura potrivita a tencuielii, transforma o casa in caminul dumneavostra: individual si unic.
  • DURABILITATE SI REZISTENTA LA APA SI UV- Durabilitate excelenta a culorii si rezistenta UV Utilizarea pigmentilor de calitate superioara pastreaza stralucirea initiala a culorii si ii confera rezistenta contra actiunii daunatoare a razelor UV. - Rezistenta la apa Fatadele sunt supuse tuturor fenomenelor meteorologice: ploaie, vant, fluctuatii de temperatura. Tencuielile decorative Baumit asigura protectie efectiva.
  • ALTE OBSERVATII Prin utilizarea noii tehnologii de fotocataliză se obţine cu ajutorul luminii o protecţie naturală şi îndelungată împotriva murdăriei. Minerală, foarte permeabilă la vapori, fără substanţe chimice dăunatoare sănătăţii şi mediului.
  • TAGS , , , , ,

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?