GlemaBrillant – Glet de ciment alb

Baumit GlemaBrillant – glet de ciment alb pentru interior si exterior 
Glet de ciment alb pentru interior-exterior cu prelucrare manuală şi mecanizată, aplicabil pe toate tipurile de tencuieli (var,
var-ciment, ciment, beton), precum şi pe plăci de gips-carton. Grad ridicat de alb. Grosime de aplicare: 0,1-3 mm.

Consum: cca. 1-1,2 kg/m²/mm
Acoperire: cca. 8-10 m²/sac la 2 mm grosime

Livrare: Sac 20 kg, 54 saci/palet=1080 kg

  • TINCIURI SI GLETURIGleturile si tinciurile Baumit va asigura suprafete mereu netede si un climat interior sanatos si placut.
  • UN MEDIU INTERIOR ECHILIBRATPeretii bine izolati asigura un climat confortabil in caminul dumneavoastra, deoarece acestia inregistreaza o masa de stocare termica mai mare, astfel incât radiaza caldura iarna si au un efect de racire vara. Daca temperatura peretilor este prea mica, camera trebuie sa fie incalzita mai mult pentru a crea o temperatura confortabila pentru locuitorii cladirii. Iar temperatura diferita la nivelul pardoselii, peretilor si tavanului creeaza o circulatie a aerului – iar perceptia unui curent de aer este foarte neplacuta. Condensarea apare pe suprafetele peretilor reci si poate determina aparitia mucegaiului.
  • DOMENII MULTIPLE DE UTILIZARETencuiala pe baza de var aduce natura in casa ta. Proprietatile sale antibacteriene sunt binecunoscute inca din antichitate. Astazi, varul este utilizat in medicina, farmacie si productia de alimente.
  • TAGS , , , , ,

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector 6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?