Divina Latex – Vopsea latex

Baumit Divina Latex
Vopsea Latex în dispersie apoasă, de culoare albă, ce nu conţine substanţe nocive, cu o putere mare de acoperire. Se
recomandă în mod special pentru zonele cu solicitări ridicate cum ar fi: coridoare, spitale, şcoli, băi, camere umede, casa
scării. Fără emisii de solvenţi. Clasa 2 de lavabilitate conform EN 13300. Grad de luciu: mat. Se aplică cu: rolă, trafalet sau
mecanizat cu instalaţie airless. Se colorează conform paletarului Baumit Life de la pag. 12-13 (în codurile de culoare cu terminaţiile 7-9 şi, la cerere, codurile 1-6) .

Consum: cca. 0,15 l/m²/strat
Acoperire: cca. 100 m²/găleată/strat

Livrare: Găleată 14 litri, 24 găleţi/palet=336 litri

  • FINISAJE PENTRU INTERIOR Ne petrecem 90% din viata in spatii inchise. Starea aerului din interior este, prin urmare, un factor important pentru confort, sanatate si calitatea vietii. Temperatura aerului, temperatura peretilor, circulatia aerului si umiditatea constituie factori importanti care influenteaza climatul unei incaperi.
  • SIMTI CUM RESPIRI SANATOS?Volumul de aer necesar unei persoane este de aproximativ 8.000 pana la 16.000 de litri pe zi – aerul fiind astfel cel mai important element nutritiv si de aceea calitatea aerului este foarte importanta. Umiditatea, calitatea si temperatura aerului au o influenta decisiva asupra calitatii vietii si, in consecinta, asupra sanatatii noastre.
  • TAGS , , , ,

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector 6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?