Divina Profesional – Vopsea alba superioara interior

Baumit Divina Profesionell
Vopsea albă superioară pentru interior, cu clasă de lavabilitate ridicată, putere mare de acoperire, grad ridicat de alb şi aderenţă
foarte bună la suport. Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face
cu trafaletul, pensula sau mecanizat cu instalaţia de tip airless. Clasă de lavabilitate 2. Putere de acoperire 1 conform EN 13300.

Consum: cca. 0,10 l/m² pe strat in funcţie de suport
Acoperire: găleată 14 l – cca. 140 m²/găleată/strat
.                       găleată 5 l – cca. 50 m²/găleată/strat

Livrare: Găleată 14 litri, 24 găleţi/palet=336 l
.                 Găleată 5 litri, 48 găleţi/palet=240 l

  • FINISAJE PENTRU INTERIOR Ne petrecem 90% din viata in spatii inchise. Starea aerului din interior este, prin urmare, un factor important pentru confort, sanatate si calitatea vietii. Temperatura aerului, temperatura peretilor, circulatia aerului si umiditatea constituie factori importanti care influenteaza climatul unei incaperi.
  • SIMTI CUM RESPIRI SANATOS?Volumul de aer necesar unei persoane este de aproximativ 8.000 pana la 16.000 de litri pe zi – aerul fiind astfel cel mai important element nutritiv si de aceea calitatea aerului este foarte importanta. Umiditatea, calitatea si temperatura aerului au o influenta decisiva asupra calitatii vietii si, in consecinta, asupra sanatatii noastre.
  • TAGS , , , , ,

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector 6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?