Polistiren Extrudat XPS TOP

Polistiren extrudat XPS TOP – dimesiuni placă: 1265 x 615 mm.

Polistirenul extrudat Austrotherm XPS® TOP asigură o termoizolaţie eficientă de la subsol până la acoperiş, acolo unde sunt încărcări mecanice extreme şi grad mare de umiditate.

Cu polistirenul extrudat Austrotherm XPS® TOP se obţin rezultate ideale în cazul termoizolaţiilor la pereţii de subsol, la socluri, planşee, terase, sub radierul de fundaţie, în încăperile umede etc.

Termoizolarea soclurilor, a subsolurilor neîncălzite, a pardoselilor pe sol şi a fundaţiilor sunt criterii de calitate ce nu trebuie pierdute din vedere. În vederea reducerii consumului energetic, se recomandă evitarea zonelor neizolate termic.

Polistirenul extrudat Austrotherm XPS® TOP poate fi pus în valoare cu rezultate optime datorită comportării sale foarte bune în medii umede şi a rezistenţei sporite la încărcări mecanice.

Izolaţia soclurilor se realizează atât pe exterior cât şi pe interior, pentru a reduce pierderile de căldură prin elementele aflate în contact cu solul. Se recomandă termoizolarea tuturor pardoselilor aşezate pe sol, chiar şi în subsoluri, dacă acestea sunt încălzite.

Variante grosime: 2-10 cm /placa. 

  • OBSERVATIIPlăci cu suprafaţa striată: aderenţă excelentă Performanţe termoizolante excelente Comportare foarte bună în medii umede
  • TAGS

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector 6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?