KlimaFino – Glet var cu aplicare manuala si mecanizata

Baumit KlimaFino – glet de var cu aplicare manuala si mecanizata
Glet de var pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var –ciment, beton sau tencuieli de asanare pentru prelucrare
manuală sau mecanizată. Grosime de aplicare: 1-3 mm.

Consum : cca. 3,5 kg/m²/2-3 mm grosime
Acoperire: cca. 6,0 m²/sac la 3 mm grosime

Livrare: Sac 20 kg, 54 saci/palet=1080 kg

  • TINCIURI SI GLETURIGleturile si tinciurile Baumit va asigura suprafete mereu netede si un climat interior sanatos si placut.
  • UN MEDIU INTERIOR ECHILIBRATPeretii bine izolati asigura un climat confortabil in caminul dumneavoastra, deoarece acestia inregistreaza o masa de stocare termica mai mare, astfel incât radiaza caldura iarna si au un efect de racire vara. Daca temperatura peretilor este prea mica, camera trebuie sa fie incalzita mai mult pentru a crea o temperatura confortabila pentru locuitorii cladirii. Iar temperatura diferita la nivelul pardoselii, peretilor si tavanului creeaza o circulatie a aerului – iar perceptia unui curent de aer este foarte neplacuta. Condensarea apare pe suprafetele peretilor reci si poate determina aparitia mucegaiului.
  • DOMENII MULTIPLE DE UTILIZARETencuiala pe baza de var aduce natura in casa ta. Proprietatile sale antibacteriene sunt binecunoscute inca din antichitate. Astazi, varul este utilizat in medicina, farmacie si productia de alimente.
  • BARIERA CONTRA UMIDITATII PENTRU MAI MULTA IGIENA IN LOCUINTABaumit Klima actioneaza drept zona tampon contra umiditatii, asigurand, in mod constant, un climat interior echilibrat. Acest lucru reduce riscul aparitiei mucegaiului.. V PH-ul ridicat previne aparitia mucegaiului si are rol antibacterian. Suprafata sa antistatica aimpiedica depunerea particulelor de murdarie.
  • TAGS , , ,

Baumit Bucuresti

Bucuresti sector 6

strada Preciziei nr.34

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?