CUSTOM – Sistem termoizolant personalizat

  • DESCRIEREPeste 75% din consumul energetic al unei locuinte este utilizat pentru incalzire. O termoizolatie eficienta este obligatorie pentru cei ce doresc sa economiseasca bani, sa protejeze atat structura de baza a cladirii cat si mediul.
  • REDUCE CONSUMUL ENERGETICReduceti la minim costurile cu incalzirea in sezonul rece si protejati-va de canicula in sezonul cald: salvati energie in ambele cazuri. Puteti salva mai mult de 50% din consumul energetic prin termoizolarea casei.
  • REDUCE COSTURILE DE CONSTRUCTIEZidaria in combinatie cu termoizolatia Baumit prezinta avantaje semnificative din punct de vedere al investitiei si al coeficientilor de termoizolatie obtinuti, comparativ cu constructia monolitica. Folosind sistemele termoizolante Baumit veti obtine un spatiu suplimentar in cladirile noi construite, comparativ, de exemplu, cu sistemul de zidarie cu doua cavitati. La o suprafata de 200 m² castigati 4 m². Acest avantaj, mai presus de toate, va fi apreciat de catre investitori, deoarece fiecare metru patrat valoreaza foarte mult.
  • CATEGORY

Baumit Bucuresti

Bucuresti, bulevardul Timisoara nr.80B

Tel: (0724) 290 708
.       (0723) 746 501

baumit-ewi-training-course-ppl-distrib

contact@baumitbucuresti.ro

TOP
Deschide chat
1
Buna ziua , va rog sa ne spuneti cum va putem ajuta ?